بیمارستان بقیه الله

26ارديبهشترضایت‌مندی هیئت برد رادیولوژی وزارت بهداشت از عملکرد گروه رادیولوژی بیمارستان

خلاصه متن : اعضای هیئت برد رادیولوژی وزارت بهداشت ضمن بازدید از واحدهای تصویربرداری و فضاهای آموزشی مرتبط به این واحدها در بیمارستان بقیه الله(عج) از عملکرد این مجموعه ابراز رضایت نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه ارزیابی صلاحیت گروه آموزشی رادیولوژِی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) جهت تربیت دستیار رادیولوژیست صبح دوشنبه 26 اریبهشت ماه با حضور هیئت برد رادیولوژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن جلسات امام علی(ع) بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) برگزار شد.
گفتنی است دکتر حسن هاشمی دبیر هیئت برد رادیولوژی وزارت بهداشت و دکتر مرتضی صانعی طاهری رئیس انجمن رادیولوژی ایران از جمله حاضرین در این جلسه بودند.

آرشیــو