29بهمنسومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی برگزار شد.

خلاصه متن : پزشکی شخصی از علوم نوین و به روز دنیاست.

🔸دکتر متولیان در افتتاحیه سومین کنگره پزشکی شخصی با تبریک به بیماران کنگره در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی و دهه فجر گفت: پزشکی شخصی بحث بسیار مهم و نوینی است که برای آینده بشر بسیار حائز اهمیت است و باید برای مباحث اقتصادی آن اندیشه و پژوهش کرد و هزینه‌های سنگین تشخیص را کاهش داد.

🔸دکتر متولیان گفت: پزشک شخصی بسیار مهم و جدید است و روش هایی را برای درمان بیماران می تواند ارائه دهد و هر فرد را با توجه به نقشه ژنتیکی اش می توان درمان موثر نمود.
از زحمات تمامی اساتید و میهمانان و دانشجویان عزیز که در تولید مقالات در این علم تقدیر تلاش می کنن،  تشکر می کنم انشالله شاهد پیشرفت روز افزون کشور در علوم فناوری نوین باشیم.

🔸شایان ذکر است این کنگره با حضور تعدادی از اساتید برجسته از چند کشور خارجی و اساتید شایع شاخص داخلی در 24و25و26 بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) برگزار خواهد شد.
كلمات كليدي : معاونت تحقیقات

آرشیــو