27ارديبهشتبرگزاری جلسه اخوت و هم اندیشی فرمانده دانشگاه با پیشکسوتان و اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از باغ آزادی جلسه اخوت و هم اندیشی دکتر ابوالقاسمی فرمانده دانشگاه با پیشکسوتان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) و با حضور دکتر خاتمی نماینده مجلس و حجت الاسلام والمسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه برگزار گردید ، در این همایش راه کارهای تقویت و ارتقای دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) در ابعاد آموزشی، پژوهشی ، درمانی ، مدیریت و نیروی انسانی بررسی گردید و اعضای حاضر به ارائه پیشنهادات در خصوص موارد ذکر شده پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین صمدی در سخنانی کوتاه بین نماز به شهادت حضرت حمزه سید الشهداء و وفات امامزاده شاه عبدالعظیم حسنی پرداخت.
گفتنی است همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی از معاون روابط عمومی و تبلیغات دانشگاه تقدیر شد. معاونت روابط عمومی و تبلیغات دانشگاه پیش از این موفق به کسب رتبه برتر در گزارش اشراف سال 1398و 1399 و تحسین فرمانده محترم سپاه به دلیل انجام تلاش های شبانه روزی و انعکاس دستاورد های آموزشی ،پژوهشی و درمانی  سپاه در بحران کرونا گردیده بود.