27فروردينپنجمین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری برگزار می‌شود

پنجمین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری روز شنبه 14 اردیبهشت ماه به همت دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیه¬الله(عج) برگزار می شود.
♦️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، دکتر چراغعلی دبیر پنجمین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری با اشاره به اهمیت و لزوم تقویت تاب آوری در تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی اظهار داشت در شرایط اضطرار گفت: پنجمین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری روز شنبه 14 اردیبهشت ماه به همت دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در محل سالن همایش صدرا برگزار می شود.
♦️وی اظهار داشت: در برگزاری این همایش، مجموعه هایی از جمله سازمان غذا و دارو، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان پدافند غیرعامل، سازمان مدیریت بحران و حوزه های مختلف نیروهای مسلح ما را همراهی می کنند.
♦️دبیر پنجمین همایش داروسازی نظامی در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: در همایش امسال به توجه به بروز سیلاب های گسترده اخیر در سطح کشور بررسی میزان آمادگی نظام داروئی کشور و نحوه ارائه خدمات دارویی به آسیب دیدگان ناشی از سیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
♦️وی ادامه داد: شناخت داروها و تجهیزات پزشکی راهبردی در  نیروهای مسلح، صنعت داروسازی دفاعی و اهمیت آن در حفظ و ارتقای توان دفاعی، مخاطرات و آسیب پذیری های حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، چالش ها و راهکارهای تامین و توزیع و مصرف بهینه دارو و تجهیزات پزشکی در شرایط اضطراری، تجارب ارائه خدمات دارویی در دوران دفاع مقدس و مقاومت و تدابیر پدافند غیرعامل در صنایع دارویی کشور از جمله سرفصل های پنجمین همایش داروسازی نظامی است.
♦️دکتر چراغعلی یادآور شد: این همایش دارای امتیاز بازآموزی برای داروسازان، پزشکان، پرستاران، کارشناسان اقتصاد در سلامت و کارشناسان سلامت در بلایا می باشد.
♦️بر اساس این گزارش، علاقمندان به شرکت در این همایش می توانند از طریق سایت همایش به آدرس www.pharmacy.bmsu.ac.ir و یا تماس با دبیرخانه همایش (شماره تلفن 82483385-82483389) از آخرین اخبار و یا اطلاعات مربوط به همایش اطلاع حاصل نمایند.