[Part_Header]

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

22ارديبهشتشرح وظایف معاونت آموزش علوم پایه

شرح وظایف (فعالیت ها یا تکالیف تخصصی)

1. ارائه راهکار، خط مشی و نظارت بر نحوه اجرای برنامه های آموزشی دانشجویان رشته پزشکی در دوره های پایه.
  2. نظارت بر ارائه بهینه خدمات آموزشی به دانشجویان بر اساس ضوابط و آیین نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی.
  3. مدیریت برگزاری آزمون های علوم پایه پزشکی، آزمون جامع دوره ph.d و امتحانات پایان نیمسال.
  4. برنامه ریزی و تهیه تقویم آموزشی سالانه با هماهنگی معاونت آموزش دانشکده.
  5. نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل ها و آیین نامه های آموزشی ابلاغی به دانشکده.
  6. جمع آوری، تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات از عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی و دانشجویان گزارش به مراجع ذی ربط.
  7. انجام امور نهایی مربوط به دانشجویان انصرافی، اخراجی و بررسی امور مربوط به تغییر رشته، نقل و انتقالات، میهمانی و سایر فرایندهای مربوط به دانشجویان طبق دستورالعمل ها و آیین نامه های ابلاغی.
  8. تهیه برنامه ها و تقویم آموزشی مورد نیاز دانشکده در هر نیمسال با هماهنگی مبادی ذی ربط.
  9. تهیه گزارش عملکرد اساتید علوم پایه و اعلام به مبادی ذی ربط.
  10. اعلام ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته‌های مصوب در دانشکده به مبادی ذی ربط.
  11. هماهنگی و همکاری با سایر دانشگاه های کشور در زمینه مسائل آموزشی برابر ضوابط و ابلاغیه ها.
  12. ارائه دروس عمومی و معارف اسلامی به سایر دانشکده ها.
  13. شرکت در شورای آموزش دانشکده و دانشگاه.
  14. انجام سایر امور محوله در حوزه تخصصی.

آرشیــو