29بهمنسخنرانی آقای دکتر صارمی در کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران

خلاصه متن : رویکرد پزشکی شخصی، ارتقاء سبک زندگی سالم و تحقق پزشکی پیشگیرانه

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) با بیان اینکه پزشکی شخصی با بهره گیری از علوم مختلف پنجره جدیدی در پزشکی باز کرده که بر اساس آن تشخیص و درمان هر شخص منحصر به فرد است، گفت: بر اساس پزشکی شخصی، درمان‌های بیماران هدفمند خواهد شد و علاوه بر کاهش هزینه‌ها با کمتر شدن عوارض درمان مواجه هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ، دکتر محمد علی صارمی در آستانه برگزاری سومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران اظهار داشت: این کنگره به همت مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) و با همکاری سایر مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این کنگره در تاریخ 24 لغایت 26 بهمن ماه 1397 در مرکز همایش‌های بین المللی صدرا برگزار می‌شود، افزود: محورهای اصلی این کنگره، بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان و نازایی و ناباروری با رویکرد پزشکی شخصی است.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) ادامه داد: پزشکی شخصی رویکردی مفهومی از پزشکی نوین است که در آن پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبت از بیمار بر اساس ویژگی های منحصر به فرد خود شخص انجام می‌گیرد.

صارمی با اشاره به اینکه با توجه به ژنوم منحصر به فرد و محیط زندگی متفاوت هر بیمار برای ایشان باید درمان متفاوتی داشته باشیم، افزود: در گذشته برای همه بیماران با یک بیماری مشابه روش درمانی یکسانی استفاده می‌شد ولی امروزه مشخص شده برای افراد مختلف باید روش‌های درمانی منحصر به فرد خود شخص را به کار برد.

وی با بیان اینکه افراد با بیماری یکسان بر اساس پزشکی شخصی باید درمان‌های متفاوتی داشته باشند، گفت: اطلاعات بالینی، پیراپزشکی، ژنومی و شرایط پیرامونی و محیطی فرد و نوع بیماری همه اینها منجر به این می‌شود که راهکار مفید درمانی را بتوان برای آن بیمار ارائه داد.

صارمی عنوان کرد: بر اساس پزشکی شخصی، درمان‌ بیماران هدفمند خواهد شد و علاوه بر کاهش هزینه‌ها، عوارض درمان نیز کاسته می شود که این مسئله در اقتصاد سلامت بسیار حائز اهمیت بوده و امیدواریم با اجرای هر چه بهتر موضوع پزشکی شخصی و فرهنگ سازی آن شاهد ارتقاء و اجرایی شدن هرچه بیشتر آن باشیم.

وی افزود: در پزشکی شخصی بر حسب بانک اطلاعات 4 حوزه اشاره شده هر فرد، داروی مناسب با دوز مناسب در زمان مناسب و برای فرد مناسب انتخاب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه بیماری‌های قلبی عروقی که از مشکلاتی است که آمار آن طی سال‌های گذشته گسترش یافته است، گفت: بیماری‌هایی همچون سرطان، نازایی و قلبی عروقی در بروز آن ژنتیک و شرایط محیطی تأثیرگذار است که با توجه به پزشکی شخصی می‌توان اقدامات مؤثر را در پیشگیری و درمان مناسب افراد انجام داد.
دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی پزشکی شخصی ایران گفت: از طریق پزشکی شخصی می‌توان اطلاع یافت که چقدر فرد، امکان بروز سرطان دارد و در صورت ابتلاء، تشخیص زودهنگام و درمان به موقع و مناسب که سازگار با بدن آن بوده و بهترین نتیجه را به همراه خواهد داشت را پیشنهاد داد.

دبیر علمی سومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران با اشاره به اینکه پزشکی شخصی تحول عظیم در حوزه جنبه‌های مختلف سلامت شامل پیشگیری، تشخیص و درمان بر اساس یافته‌های مولکولی و ژنتیکی هر فرد  است، گفت: ‌در این روش افراد، خدمات پزشکی متناسب با مشخصات خود را دریافت می‌کنند.

وی افزود: این رویکرد تحت عنوان پزشکی فرا دقیق نیز گفته می‌شود و ‌در این روش افراد، سرویس پزشکی متناسب با شرایط و مشخصات خود را خواهند داشت.

در حاشیه سومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران توسط مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و با همکاری  سایر دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی  کشور با محوریت بیماریهای قلب و عروق، سرطان و نازایی و ناباروری در تاریخ ۲۴ لغایت ۲۶ بهمن ماه 1397 در مرکز همایش های بین المللی صدرا برگزار می شود. نشست های تخصصی و دومین جشنواره اختراعات و ابداعات حوزه سلامت و پزشکی و نیز جشنواره نقاشی کودکان زیر 14 سال با مفهوم پزشکی شخصی برگزار می گردد.
كلمات كليدي : مرکز تحقیقاتی , مرکز پزشکی شخصی , دکتر صارمی , کنگره پزشکی شخصی