بیمارستان جماران

29آبانجناب آقای دکتر محمد حسن ناصری ریاست محترم بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران در مصاحبه با هفته نامه صبح صادق

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران ؛ جناب آقای دکتر محمد حسن ناصری ریاست محترم بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران در مصاحبه با هفته نامه صبح صادق:

بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران به عنوان قطعه ای از قطعات دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم همیشه عنوان درجه یک را به خود داشته و این عنوان به دلیل وجود مبارک حضرت امام خمینی ره بوده است.

دکتر ناصری با اشاره به اخلاق محور بودن بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران؛ تاکید کردند که تلفیق معنویت و علم در این مجموعه درمانی با رعایت طرح انطباق و  رسیدگی به بیماران به صورت همگن انجام می شود.

شایان ذکر است ؛ متن کامل مصاحبه دکتر ناصری ریاست محترم بیمارستان قلب جماران در شماره آینده هفته نامه صبح صادق منتشر خواهد شد.