بیمارستان جماران

1آباننشست صمیمی کارکنان و مدیران بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران با حضرت حجه الاسلام والمسلمین صمدی

در این مراسم بعد از قرائت قرآن مجید ، ریاست محترم بیمارستان قلب جماران جناب آقای دکتر ناصری حضور حاج آقا صمدی را در جمع کارکنان خدوم آن بیمارستان گرامی داشتند و ضمن خیر مقدم گویی به بیان توضیحاتی در مورد روند تجهیز و ساخت بیمارستان از ابتدا تا به امروز پرداخت
.

در ادامه حجه الاسلام صمدی ضمن تاکید بر عنصر ایمان در کنار علم ، افزود: امروز با این دو عنصر می توان مسیر پیشرفت را به خوبی طی کرد.

ایشان حضار را به رعایت اخلاق  اسلامی در مقابل بیمار و همراهان توصیه نموده و وجه تمایز بین بیمارستان های سپاه با دیگر مراکز درمانی را در این موضوع مهم دانستند و از تلاش ها  و خدمات خوب کارکنان و مدیران بیمارستان بویژه ریاست محترم بیمارستان  تقدیر و تشکر کردند.

ایشان بعد از پایان مراسم با حضور در بخش های مختلف بیمارستان ، از نحوه خدمات درمانی به بیماران بازدید نمودند.