مراکز تحقیقاتی

8ديسمینار اکو کاردیو گرافی حین عمل جراحی مرکز تحقیقات آتروسکلروز

خلاصه متن : چهارمین سمینار اکوکاردیو گرافی حین عمل جراحی با رویکرد بیماری های دریچه و شریان آئورت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از سالن همایش های صدرا چهارمین سمینار اکوکاردیو گرافی حین عمل جراحی با رویکرد بیماری های دریچه و شریان آئورت برگزار گردید.
این سمینار یک روزه به همت مرکز تحقیقات آترواسکلروز دانشگاه علوم پزشکی  بقیه الله (عج) و انجمن بیهوشی قلب ایران برگزار شد .
گفتنی است دکتر مریم مشکانی دبیر علمی و دکتر سید محمد غیاثی دبیر اجرایی این سمینار می باشند که هر دو از اساتید و  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) هستند.
متخصصین قلب و عروق  و اکو کاردیو گرافی ، متخصصین بیهوشی ، فوق تخصص مراقبت های ویژه ، فوق تخصص جراحی قلب و دستیاران و پرستاران گروه هدف این سمینار تخصصی بودند.

كلمات كليدي : سمینار آموزشی , آتروسکلروز , کارگاه آموزشی , مرکز تحقیقاتی