بیمارستان بقیه الله

28آبانکارگاه آموزشی آشنایی با نخ و سوزن های بخیه
  • منبع خبر : دکتر محمّد سعیدی ( داروساز بیمارستانی – سوپروایزر اعتباربخشی و ایمنی بیمار مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

هوالشافی

در این کارگاه آموزشی ابتدا در خصوص تفاوت تجهیزات پزشکی مصرفی و سرمایه ای و حیطه فعالیت متفاوت آن ها و اهمیت نظارت مستقیم و علمی دکتر داروساز بر حیطه مسایل مربوط به تجهیزات پزشکی مصرفی صحبت شد سپس با مفاهیم برخی نماد های رایج در شناسایی تجهیزات پزشکی مصرفی آشنا شدیم . در ادامه انواع دسته بندی نخ و سوزن های بخیه رایج بر اساس خصوصیات نخ ، خصوصیات سوزن و کاربرد هر کدام به تفصیل معرفی شدند و بعد از آن چندین مثال مختلف از نخ های بخیه ی مختلف با حاضرین لیبل خوانی شد و در ادامه نخ های بخیه ی خاص و جدید تر از برند های مطرح دنیا معرفی شدند. در ادامه چند نسخه ی محتوی لوازم پزشکی مصرفی و نخ های بخیه با مشارکت حاضرین خوانده شود . در انتها پس از معرفی  روش های جایگزین بخیه نظیر چسب های جراحی ، نوار ها یا چسب های بخیه ، زیپ لاین و ... چند جدول پر کاربرد در خصوص شناسایی نخ و سوزن های بخیه و تیغ های بیستوری تقدیم همکاران گردید و سوالات همکاران در خصوص مطالب ارائه شده پاسخ داده شد .

( به دلیل ذیق وقت مقرر گردید فیلم آموزشی مختصر و مفید جهت آشنایی مقدماتی با نحوه ی سوچور زدن در کانال تلگرامی MEPPmaker@ بارگزاری گردد. )

با تشکر از حمایت های مهندس رضا محبّی ( مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

شما عزیزان می توانید در زیر فایل با کیفیت ( فرمت PDF ) بوکلت آموزشی این کارگاه را دریافت نمایید .

كلمات كليدي : بیمارستان , بیمارستان بقیه الله , تجهیزات پزشکی مصرفی , نخ و سوزن های بخیه , Suture , داروسازی بیمارستانی

آرشیــو