آخرین اخبار و اطلاعیه ها

30مرداداطلاعیه مرکز آزمون ها; کنکور سراسری97

اطلاعیه نحوه گزینش کنکور سال97 از میان داوطلبین انتخاب کننده ی دانشگاه بقیه الله و دعوت به مصاحبه شده;

تذکر مهم: این دانشگاه در اعلام اسامی داوطلبین برای مصاحبه هیچ گونه دخالتی ندارد و اسامی افراد از طرف سازمان سنجش به این دانشگاه اعلام می گردد و پس از سیر مراحل گزینش، اسامی افراد قبول شده از طرف این دانشگاه به سازمان سنجش جهت قبولی اعلام می گردد.

داوطلبین گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک ها می توانید کلیک کنید و فایل مربوطه را مطالعه فرمایید.

1- داوطلبان رشته های بورسیه سپاه پاسداران در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بخوانند

2- داوطلبان رشته های بورسیه ارتش جمهوری اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بخوانند

3- داوطلبان رشته های بورسیه نیروی انتظامی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بخوانند

4- داوطلبان رشته های بورسیه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بخوانند

5- جدول رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در دقترچه آزمون سراسری

- تذکر مهم 1 : از اینجا می توانید فایل ضوابط و شرایط معاینات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) را دانلود نمایید و در ادامه نیز می توانید جدول و شرایط پذیرش عمومی دانشگاه را مشاهده فرمایید.
- تذکر مهم 2 : به اطلاع عموم علاقمندان به تحصیل در دانشگاه بقیه الله(عج) می رساند، این دانشگاه در سال 1397 از میان داوطلبین خواهر کنکور سراسری پذیرش ندارد .

- تذکر مهم 3 : فقط از میان داوطلبین خواهر کنکور سراسری، وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، 1 نفر در رشته پزشکی و 1 نفر در رشته داروسازی خواهر می پذیرد که فقط محل تحصیل آنها دانشگاه بقیه الله (عج) می باشد و مربوط به پذیرش این دانشگاه نیست و شرایط عمومی و اختصاصی رشته های بورسیه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) را می توانید از اینجا دانلود کنید.

- تذکر مهم 4 : پذیرش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به صورت متمرکز می باشد. شماره و اولویت انتخاب این دانشگاه نیز در میان انتخاب های داوطلبین اهمیت دارد به صورتی که اگر داوطلبی در میان رشته های انتخابی، رشته ای مربوط به دانشگاه دیگری را در اولویت بالاتر نسبت به انتخاب این دانشگاه انتخاب کرده باشد و در آن رشته قبول گردد، قبولی در این دانشگاه ملغی خواهد بود.

آرشیــو