29بهمندومین مدرسه ی زمستانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

*افتتاحیه دومین مدرسه ی زمستانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی امروز شنبه ۲۷ بهمن ماه ۹۷ در مجموعه آموزشی_فرهنگی دشت بهشت برگزار گردید.
*این مدرسه برای مباحث اخلاقی مربوط به پژوش های زیست پزشکی می باشد و تعداد ۴۷ دانشجو از ۴۰ دانشگاه از سراسر کشور در این‌مدرسه شرکت کرده اند.
*در این‌مراسم ابتدا دکتر باقری دبیر علمی و اجرایی مدرسه؛ ضمن خوش آمد گویی به مدعوین و دانشجویان شرکت کننده توضیحاتی در مورد اهداف برگزاری این رویداد چهار روزه ارائه کرد.
* وی در قسمت بعدی سخنان خود به تشریح برنامه های چهار روزه ی مدرسه ی زمستانی اشاره نموده و به توضیحاتی در مورد عناوین کارگاه ها و برنامه های جانبی در نظر گرفته شده برای دانشجویان پرداخت.
*در آخرین بخش از مراسم افتتاحیه، دکتر علیشیری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن یادآوری نقش علم و اخلاق در دین مبین اسلام و فرهنگ و تمدن ایران به پیشروی کشورمان در تولید علم در سطح جهان و مخصوصا در میان کشور های منطقه مثل ترکیه، عربستان و... پرداخت.
*ایشان در شرح اهمیت اخلاق در زمینه پژوهش های پزشکی به تاریخ بی اخلاقی های صورت گرفته در طول چند سال گذشته در کشور های غربی پرداخته و افزودند اخلاق و علم در کنار هم معنا پیدا می کنند و منظور امیر المومنین از "العلم السطان" علم در زمینه خدمت رسانی به خلق و علومی که اخلاقی باشند، است.
*در انتهای این مراسم تندیس دومین مدرسه ی زمستانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی به رسم یادبود از طرف دبیرخانه ی مدرسه و توسط دکتر باقری و با همراهی دکتر حیدری معاون درمان دانشگاه به دکتر علیشیری اهدا گردید.

كلمات كليدي : معاونت تحقیقات , مدرسه زمستانی , اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

آرشیــو