4شهريورکسب رتبه برتر جشنواره مالک اشتر در سطح معاونت ها توسط معاونت تحقیقات وفناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از سالن همایش های صدرا هشتمین جشنواره مالک اشتر دانشگاه علوم پزشکی  بقیه الله (عج)  با حضور مسئولین دانشگاه و معاون اجرایی فرمانده کل سپاه سردار اصلانی  برگزار گردید

در این مراسم از رده های برتر بر اساس 4 سطح معاونت ها ، مدیریت ها ، دانشکده ها و مراکز درمانی تجلیل به عمل آمد .

دکتر علیشیری از معاونت تحقیقات و فن آوری ، دکتر رئیس زاده از دانشکده پزشکی ، مهندس صفری از مدیریت فن آوری و اطلاعات و ارتباطات و دکتر خطیب زاده از مرکز درمانی نجمیه برگزیدگان این جشنواره بودند .

گفتنی است معاونت طرح و برنامه  ، دانشکده بهداشت و مدیریت فن آوری اطلاعات و ارتباطات بعنوان رده های با بالاترین رشد امتیاز نسبت به سال گذشته معرفی شدند و معاونت منابع انسانی و مدیریت مهندسی موفق به کسب بالاترین نمره ارزیابی در کارنامه اشراف ستاد کل شدند .

اشراف راهبردی از سوی مقام معظم رهبری  است که فرآیند های سرآمد نازل ترین سطح عملیاتی را به رفیع ترین سطح حاکمیتی متصل نموده با رصد امور راهبردی و شناسایی و حل موانع کلیدی و ضعف های عمده موفقیت پایدار و رشد و پیشرفت دائمی سازمان را تجربه می کند . هدف این روش افزایش توانایی سازمان ها برای انجام ماموریت و اثر بخش نمودن برنامه های تحولی و آگاهی مدیران از میزان رشد سازمانی و ارزیابی درست از میزان بهبود مدیریت در چرخه اشراف است.

آرشیــو