10مهرسمینار تخصصی لنزهای فیکیک داخل چشمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارمین سمینار گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با محوریت بایدها و نبایدها در لنزهای فیکیک داخل چشمی صبح جمعه 12 مهرماه در سالن همایش های صدرا برگزار می شود.
دکتر سید هاشم دریاباری دبیر اجرایی این سمینار در همین زمینه اظهار داشت: آشنایی چشم پزشکان با جدیدترین و بروزترین اطلاعات علمی در زمینه لنزهای چشمی فیکیک، مشخصات و عوارض آن ها و چگونگی انتخاب بیمار برای استفاده از این دست لنزها از جمله برگزاری سمینار تخصصی گروه چشم می باشد.
وی با بیان اینکه در این محفل علمی به طور مفصل و مجزا در مورد هریک از لنزها بحث می شود افزود: اساتید چشم پزکشی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، بقیه الله(عج)، ایران و شهید بهشتی در سمینار تخصصی لنزهای فیکیک داخل چشمی حضور خواهند داشت و اساتید در دو پانل تخصصی تجارب خود را با حاضران در سمینار به اشتراک می گذارند.
دکتر دریاباری یادآور شد: تمام فارغ التحصیلان چشم دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) که در استان های مختلف مشغول خدمت هستند برای حضور در این سمینار دعوت شده اند.