28مرداددانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ظرفیت ویژه‌ای در اختیار دارد/ پزشکان سپاه تکلیف بزرگی بر دوش دارند
  • 1961

روایت سردار فدوی از ماجرای بازداشت تفنگداران نیروی دریایی آمریکا

وقتی دو پاسدار با کلاشینکف شناور مجهز نیروی دریایی آمریکا را مغلوب خود کردند

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با 700 پزشک ظرفیت بسیار بزرگی است که قطعا ورودش به هر عرصه ای با موفقیت همراه خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه 28 مردادماه) در مراسم بزرگداشت روز پزشک که در بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن روز پزشک اظهار داشت: پزشک نقشی مهم و کلیدی در جامعه دارد و در اهمیت این جایگاه همین بس که تمام اقشار جامعه با پزشک در ارتباط هستند و به خدمات پزشکی نیاز پیدا می کنند.

وی با بیان اینکه پزشکان تکلیف بزرگی بر دوش دارند گفت: پزشکان شاغل در سپاه از دو وجه تکلیف بزرگی بر دوش دارند؛ یک اینکه پاسدار هستند و به فرموده حضرت امام خمینی(ره) پاسداری شغل نیست و یک وظیفه است و دوم اینکه این عزیزان پیش از آنکه پزشک باشند، حکیم هستند و شخصی که این دو عنوان را دارد برای خدمت خالصانه به مردم احساس مسئولیت می کند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: خدمات خالصانه و گسترده تیم های درمانی سپاه در سراسر کشور و بخصوص در مناطق دور افتاده و محروم باعث شده تا یک اعتماد عمومی بزرگی نسبت به سپاه شکل بگیرد که این یک فرصت و سرمایه بزرگ برای پیشبرد اهداف انقلاب محسوب می شود.

وی در ادامه اذعان کرد: از چندروز پس از پیروزی انقلاب تا به امروز دشمنان و بدخواهان همواره برای آسیب رساندن به انقلاب اقدام می کنند و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند اما در تمام این سالها آنچه که اتفاق افتاد، رشد و توسعه مقتدرانه جمهوری اسلامی و تحقق وعده نصرت الهی به دنبال ایستادگی در برابر ظالمان بود.

فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه به ماجرای بازداشت تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس نیز اشاره کرد و گفت: در ماجرای دستگیری تفنگداران آمریکایی، آنها قصد داشتند که به جزیره عربی حرکت کنند و به اشتباه مسیر جزیره فارسی را پیش می گیرند و این درحالی بود که نه تنها مشکل فنی نداشتند بلکه تمامی تفنگداران آمریکایی تصور می کردند که در حال نزدیک شدن به جزیره عربی هستند.

وی ادامه داد: آن روز من بوشهر بودم که فرمانده یگان نیروی دریایی سپاه در جزیره فارسی با من تماس گرفتند و اعلام کردند که یک شناور ناشناس در حال نزدیک شدن به سواحل ماست، گفتم که بررسی کنند و هویت شناور را شناسایی کنند؛ در تماس بعدی به من اعلام شد که آمریکایی بودند و آن ها را بازداشت کردیم؛ در واقع یک شناور سبک نیروی دریایی سپاه با دو پاسدار که تنها سلاح کلاشینکف داشتند، شناور کاملا مجهز آمریکایی با 10 تفنگدار به اصطلاح کارکشته را مغلوب خود کردند و آن تصاویر از تسلیم شدن نیروهای آمریکایی در آب های خلیج فارس در تاریخ ثبت شد. این اتفاقات در زمان نهایی شدن برجام صورت گرفت که طرف مقابل ما قصد داشت خباثت های بسیاری به خرج دهد و همین اقدام ما بازدارنده بود و مانع اجرای بسیاری از برنامه های آنان شد.

سردار فدوی با بیان اینکه خداوند همواره در جبهه حق و باطل طرفدار حق است یادآور شد: وقتی اتفاقات ماندگاری که طی این 40 ساله در تاریخ انقلاب رخ داده است را بررسی می کنیم متوجه می شویم که بسیاری از کارهای بزرگی که صورت گرفته فقط و فقط کار خدا بوده و ما وسیله ای بیش نبودیم و مجموع این رخدادها نشان می دهد که هیچ قدرت جهانی در برابر قدرت پروردگار توان عرض اندام ندارد.

جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه اظهار داشت: خداوند به ما وعده نصرت داده است اما گاهی در بخش های بخصوصی ما با قاعده های غرب پیش می رویم و انتظار داریم که خداوند ما را یاری کند و مشکلاتمان نیز حل شود، برای مثال در حوزه نفت تا زمانی که دست از خام فروشی برنداریم نمی توانیم منتظر گشایش باشیم.

سردار فدوی در پایان با تقدیر از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در اجرای برنامه های مختلف درمانی گفت: مجموعه آموزشی-درمانی بقیه الله(عج) با 700 پزشک ظرفیت بسیار بزرگی است که قطعا ورودش به هر عرصه ای با موفقیت همراه خواهد بود.