2مردادبرنامه تحول و تعالی دانشگاه با تمرکز بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامي نگاشته خواهد شد
  • 1979

دکتر علیرضا جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در آئین افتتاحیه اولین اردوی تحول و تعالی دانشگاه با بیان مطلب فوق افزود
در این برنامه نگاه نرم افزاری خواهیم داشت و ان شاء الله از محورهای جدی ما بیانیه گام دوم رهبری فرزانه انقلاب اسلامی است و نقشی که دانشگاه ما در تحقق آن بیانیه خواهد داشت را مورد واکاوی قرار خواهیم داد.
دکتر علیرضا جلالی در ادامه بیان داشت 3محور اصلی در اردوی تحول و تعالی، سلامت، تربیت و آموزش و تحقیقات است و ما در بخش سلامت برنامه هایمان را در ارائه خدمات با کیفیت، به روز و توام با کرامت دنبال خواهیم کرد.
گفتنی است اردوی تدوین برنامه تحول و تعالی دانشگاه با حضور مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله عج به مدت 2روز ادامه خواهد یافت.