1خرداداجرای طرح آموزشی- قرآنی ذکر مبارک در ماه مبارک رمضان

خلاصه متن : اجرای طرح آموزشی- قرآنی ذکر مبارک در ماه مبارک رمضان/ آموزش تفسیر قرآن کریم تا رمضان سال آینده استمرار دارد

🔸حجت الاسلام ذبیحی مسئول معاونت تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در خصوص برنامه های قرآنی دانشگاه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: همانند سال های گذشته، معاونت عقیدتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برنامه های ماه مبارک رمضان را در طرحی با عنوان "ذکر مبارک" برای اجرا به رده های سپاه ابلاغ کرد. بر همین اساس در ستاد دانشگاه بقیه الله(عج) 6 کلاس ویژه کارکنان و پایوران خواهر و برادر هر روز ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
🔸وی ادامه داد: در بیمارستان بقیه الله(عج) 5 کلاس و یک کلاس هم در مجموعه دانشکده ها داریم که با حضور 80 نفر از اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه برگزار می شود. همچنین 3 کلاس در سطوح روخوانی، روانخوانی و مفاهیم برای نیروهای وظیفه در نظر گرفته ایم و در سایر رده های درمانی هم به همین صورت کلاس ها برگزار می شوند.
🔸حجت الاسلام ذبیحی بیان کرد: کلاس های ذکر مبارک با تفسیر سوره های حمد، بقره، آل عمران و نساء برای کارکنان رسمی و همچنین سوره های لقمان و یوسف برای سربازان همراه است.
🔸وی با اشاره به استمرار کلاس های آموزشی قرآن در طول سال گفت: برای این کلاس ها کتابی با عنوان کتاب ذکر مبارک در نظر گرفته شده که درسنامه آن از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع می شود و به همین صورت تا ماه مبارک رمضان سال آینده برای هر روز یک درس دارد و متربیان در طول سال از آن بهره می برند.
🔸حجت الاسلام ذبیحی با بیان اینکه چهار کلاس اخلاق در طول ماه رمضان با موضوع شرح دعای افتتاح برگزار می شود، افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته، بیش از 60 درصد کارکنان در کلاس هایی که برای ماه مبارک در نظر گرفته ایم شرکت می کنند و شاهد حضور چشمگیر کارکنان در کلاس ها هستیم به گونه ای که  در برخی کلاس ها نه تنها صندلی خالی باقی نمی ماند بلکه انتهای کلاس افراد به صورت ایستاده در کلاس شرکت می کنند.
🔸وی در پایان گفت: ما برای افزایش استقبال کارکنان از کلاس های قرآنی سعی کردیم از اساتید خبره استفاده کنیم و محتوایی غنی در این کلاس ها ارائه دهیم.