15ارديبهشتدانشکده داروسازی در بدنه نیروهای مسلح به شدت احساس می شد

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، دکتر عراقی زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح در پنجمین همایش داروسازی نظامی با موثر خواندن این همایش در افزایش هم افزایی و انسجام در بخش درمان نیروهای مسلح اظهار داشت: امروزه فعالیت در حوزه داروسازی نظامی در مجموعه نیرو‌های مسلح با ۷۰ درصد ظرفیت ممکن صورت می‌گیرد، اما اگر ورودی‌های جدیدی در این حوزه نداشته باشیم، درصد مورد اشاره کاهش خواهد یافت.
🔹وی ادامه داد: شرایط امداد و درمان در شرایط بحران و اضطرار با کار در مراکز بیمارستانی بسیار متفاوت است؛ چراکه در بهداری رزمی و نظامی باید فعالیت درمانی و مراقبتی تحت شرایط اضطرار صورت گیرد برهمین اساس فردی که در این حوزه فعالیت می‌کند، باید بتواند خود را با شرایط بحرانی تطبیق دهد و آماده فعالیت در هر شرایط سخت و اضطراری باشد.
🔸عراقی زاده با بیان اینکه نیاز به دانشکده داروسازی در بدنه نیروهای مسلح به شدت احساس می شد افزود: ایجاد دانشکده داروسازی از سوی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اقدام بسیار خوبی بود. این دانشکده در حال تقویت است و نیرو‌های مسلح می‌توانند از فارغ‌التحصیلان این رشته که نخستین گروهشان در سال ۹۹ فارغ التحصیل می شوند، بهره‌مند شوند.