15ارديبهشتپنجمین همایش داروسازی نظامی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، پنجمین همایش داروسازی نظامی صبح امروز(شنبه 14 اردیبهشت ماه) با حضور دکتر عراقی زاده رئیس اداره بهداشت و درمان نیروهای مسلح، دکتر چراغعلی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه بقیه الله و جمعی از اساتید و فعالان حوزه داروسازی در مرکز همایش های صدرا برگزار شد.
همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری هرساله به همت دانشکده داروسازی دانشگاه بقیه الله(عج) با هدف ارتقا سطح علمی و افزایش هم افزایی میان جامعه داروسازان و نیروهای مسلح برگزار می شود.
دکتر چراغعلی در پنجمین همایش داروسازی نظامی با اشاره به رویکرد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) گفت: دانشکده داروسازی دانشگاه در تلاش است تا با ارائه بروزترین برنامه های آموزشی، داروسازان نظامی را جهت تکمیل کادر درمان ارگان های نظامی تربیت کند.
🔸وی با اشاره به لزوم ساماندهی کادر درمان در نیروهای مسلح تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان در ارگان های نظامی جایگاه بسیار مهمی دارند و اهمیت این جایگاه در مواقع اضطرار همچون سیل اخیر به شدت احساس می شود.
🔹چراغعلی یادآور شد: همایش داروسازی نظامی می کوشد تا با جمع آری نظرات نخبگان و فعالان عرصه داروسازی و مدیران بخش بهداشت و درمان نیروهای مسلح، سطح عملیاتی و کارآمدی داروسازی در شرایط بحران را ارتقا دهد.