4ارديبهشتمراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگ کننده دانشگاه برگزار شد

دکتر جلالی: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) برای ارائه الگو در تراز انقلاب برنامه دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، مراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگ کننده دانشگاه پیش از ظهر امروز (4 اردیبهشت ماه) با حضور معاونت های دانشگاه در سالن جلسات فرماندهی برگزار شد.

دکتر جلالی در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با اشاره به دغدغه مندی رهبر معظم انقلاب در زمینه بروز خلاقیت در مجموعه های انقلابی گفت: رهبر معظم انقلاب بر سرعت و بروز خلاقیت در مسیر مجموعه های انقلابی خصوصا سپاه بسیار تأکید دارند و ما همواره باید در پی تحقق این دغدغه رهبری تلاش کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر ابراهیم متولیان معاون سابق هماهنگ کننده دانشگاه، اظهار داشت: دکتر متولیان در مدت 8 سال حضور و فعالیت در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) مسئولیت های متعددی را عهده دار بودند و خدمات مفیدی را به این مجموعه ارائه دادند و برایشان آرزوی موفقیت می کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در ادامه دکتر ابراهیم نیا را به عنوان معاون هماهنگ کننده دانشگاه معرفی کرد و افزود:

دکتر ابراهیم نیا عضویت در هیات علمی دانشکده بهداشت و معاونت بازرسی دانشگاه را عهده دار هستند و تجربه لازم برای تصدی معاونت هماهنگ کننده دانشگاه را دارند و امیدواریم در این سمت نیز همچون گذشته موفق باشند.

وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه نیز همچون دیگر بخش های سپاه، در حوزه الگوسازی در تراز انقلاب اسلامی برنامه دارد و با رویکرد جهادی به این دست برنامه ها می پردازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ورود به حوزه پدافند غیر عامل را از دیگر رویکردهای دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر در عرصه های پیشگیری و آموزش در حوزه پدافند غیرعامل برنامه هایی داریم و فعالیت جدی در این حوزه یکی از رویکردهای دانشگاه بقیه الله(عج) است.