27فروردينبرتن داشتن لباس پاسداری افتخاری بزرگ برای من است

خلاصه متن : اقدام وقیحانه آمریکا در نهایت نتیجه ای علیه دولت این کشور خواهد داشت

🔷حجت الاسلام والمسلمین نوری فرد امام جماعت مسجد بقیه الله(عج)، در مراسم گرامیداشت روز پاسدار و جشن میلاد حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد بقیه الله برگزار شد به اقدام وقیحانه آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی اشاره کرد و گفت: این اقدام آمریکا مسئله تازه ای نیست و پیش از این نیز چند مرتبه این موضوع را اعلام کرده بود و روز گذشته این ادعای خود را به صورت رسمی و علنی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه چنین اقداماتی نشانگر ضعف شدید دشمن است افزود: با این اقدام آمریکا دیگر دست سپاه در منطقه کاملا باز است و همانطور که شورای عالی امنیت ملی هم اعلام کرد، از این پس نیروهای ارتش آمریکا در منطقه امنیت نخواهند داشت.
🔷حجت الاسلام والمسلمین نوری فرد برتن داشتن لباس سبز پاسداری را افتخاری بزرگ برای خود خواند و گفت: قراردادن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی از سوی آمریکا در نهایت نتیجه ای علیه دولت این کشور خواهد داشت.