27فروردينلزوم استفاده از فرصت های معنوی ماه شعبان

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، جلسه توانمندسازی مدیران ارشد دانشگاه صبح امروز (یکشنبه 25 فروردین ماه) با حضور مسئولین معاونت های دانشگاه و با سخنرانی حجت‌ الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران برگزار شد.
🔸حجت‌ الاسلام صدیقی در این نشست ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه اظهار داشت: انسان در این ماه باید آمادگی خود را برای مراقبه و پرهیزکاری ارتقا بدهد و حیف است که فرصت ویژه ای که خداوند در ماه شعبان در اختیار بندگانش قرار داده است با بی توجهی از بین برود.
🔸وی با بیان اینکه شعبان، ماه نیایش، استغفار و راز و نیازهای ویژه انسان با خداوند است افزود: سرمایه عمر را به بطالت نگذرانیم و مابقی عمر را در راه عبادت و بندگی صرف کنیم.
🔸امام جمعه موقت تهران ادامه داد: در دین بسیار سفارش شده است که در ماه شعبان نسبت به صدقه دادن، دعاها و مناجات خاص این ماه همچون مناجات شعبانیه، روزه و ذکر استغفار بسیار کوشا باشیم.