17فرورديندکتر جلالی در دیدار نوروزی با کارکنان خبرداد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم(عج)، دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در دیدار نوروزی با کارکنان دانشگاه که صبح امروز در مسجد بقیه الله(عج) صورت گرفت با اشاره به خسارات وارده از سیل در برخی شهرهای کشور اظهار داشت: انشاالله دانشگاه بقیه الله(عج) بزودی برای ورود به عرصه کمک رسانی به مردم سیل زده در شمال و غرب کشور اقدام خواهد کرد که این کمک هم به صورت مالی و هم به صورت ارائه خدمات درمانی خواهد بود.
وی به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم مطهر رضوی اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند که سال 98 سال گشایش ها و فرصت‌ها است و باید امیدوار بود؛ بدون شک این وعده و سخن رهبری با اتکا به ظرفیت ها و فرصت هایی همچون موقعیت جغرافیایی ایران، جمعیت 86 میلیون نفری کشور، معادن غنی متعدد، جمعیت جوان تحصیل کرده و قدرت قوی نظامی است که بسیاری از کشورهای دنیا در حسرت این گنجینه ها و فرصت های ما هستند. قطعا با امید و توکل به خداوند و استفاده از این فرصت ها می توان گشایش های بسیاری را به بار آورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) تأکید کرد: در چنین شرایطی و باتوجه به این فرصت های غنی که در کشور وجود دارد، دل بستن به اروپا برای گذر از مشکلات اقتصادی اشتباه بزرگی است که پیش از این نیز مسئولان ما دچار آن شده بودند و تجربه ای تلخ به بار آورده اند.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه توجه به تولید ملی برای چندمین سال متوالی به عنوان شعار سال انتخاب می شود و این نشان از اهمیت ویژه این مقوله دارد، افزود: توسعه تولید اتفاقات خوبی را در کشور رقم می زند. باید توجه داشت که کانون تولید دانشگاه ها هستند و نباید از زیرساخت های توسعه تولید غافل شد.
دکتر جلالی با اشاره به مورد توجه قرار گرفتن ظرفیت جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: لازم است که کارهای اجرایی و عملیاتی به دست جوانانی که دارای روحیه جهادی هستند و برای رشد و توسعه کشور دغدغه‌مند هستند سپرده شود.
وی در پایان اذعان کرد: امیدواریم که رشد و توسعه جمهوری اسلامی ایران زمینه ساز ایجاد تمدن نوین اسلامی و در نهایت تحقق ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) باشد.

حجت الاسلام والمسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سال جدید اظهار داشت: ما در آستانه ماه مبارک شعبان قرارداریم، این ایام فرصت خوبی جهت آماده شدن برای ماه میهمانی خدا و بندگی های خالصانه در ماه رمضان است.
وی به فرازی از مناجات شعبانیه اشاره کرد و گفت: عبارت های این مناجات که از لسان حضرت امیرالؤمنین علی(ع) است بسیار خاص هستند و توصیه می کنم که حتما با عشق و علاقه این مناجات را در طول ماه شعبان دنبال کنید.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) همچنین به وقوع سیلاب در شمال و عرب کشور اشاره کرد و گفت: خسارات زیادی به استان های گلستان و لرستان وارد شد و این اتفاقات تلخ باعث دردمندی قلب همه ما شد، اما باید توجه داشته باشیم که این حادثه برای همه ما یک آزمایش است، چه آن شخصی که گرفتار خسارات سیل شده چه آن که در پایتخت در امنیت کامل زندگی می کند، همه در این ماجرا وظیفه دارند و آن شخصی از این آزمون سربلند بیرون می آید که به خوبی وظیفه خود را بشناسد و به آن عمل کند.