22اسفندماه مبارک رجب یک دوره تعالی برای انسان است

خلاصه متن : مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) گفت: ماه مبارک رجب یک دوره تعالی برای انسان است، خداوند این ماه های مبارک را برای انسان قرار داده تا مسیر سعادت را طی کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، حجت الاسلام والمسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در آخرین نشست معرفتی کارکنان دانشگاه در سال 1397 که صبح امروز(چهارشنبه 22 اسفندماه) در مسجد جامع بقیه الله(عج) برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه رجب اظهار داشت: ماه مبارک رجب یک دوره تعالی برای انسان است، خداوند این ماه های مبارک را برای انسان قرار داده تا مسیر سعادت را طی کند.

وی با تأکید بر اینکه انسان با نگاه خوف و رجاء دست خالی از این ماه مبارک خارج نمی شود، افزود: خوف به تنهایی انسان را به جایی نمی رساند چراکه موجب ناامیدی می شود، همچنین رجاء هم نمی تواند به تنهایی برای انسان دستاوردی داشته باشد چراکه غرور کاذب را به دنبال دارد، لذا انسان همواره باید این دو شاخصه را با هم داشته باشد؛ هم نگران باشد و هم امید خود را از دست ندهد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تصریح کرد: انسان باید به رحمت و بخشش و هزاران صفت از رحمانیت خداوند امیدوار باشد و در مقابل نسبت به اعمال، لغزش ها و گناهانی که با چشم باز انجام داده است نگران باشد.

حجت الاسلام والمسلمین صمدی در ادامه گفت: بر اساس روایاتی از معصومین، خداوند برای هر نماز واجب، یک دعای انسان را مستجاب می کند. با این حال ما پس از اقامه نماز بلافاصله محل عبادت را ترک می کنیم و از این فرصت ویژه که خداوند برای انسان در نظر گرفته است غافل می شویم؛ ما باید توجه داشته باشیم که عبادت با خداوند پس از اتمام نماز، کامل کننده نماز است.