8اسفندانقلاب اسلامی ثابت کرد که می‌توان زیر بار سلطه نبود و حیاتی مستقل و مقتدر داشت

دکتر جلالی گفت: برخی این شبهه را مطرح می کنند که اگر در این چهل سال شاه هم بر کشور حکومت می کرد همین مقدار پیشرفت می کردیم در حالی که بسیاری از شخصیت های برجسته دنیا بر پیشرفت های حیرت انگیز جمهوری اسلامی ایران در 40 سال گذشته اذعان دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج)، دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج) صبح امروز (چهارشنبه 8 اسفندماه) در نشستی صمیمی که با موضوع "تبیین پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب در طلیعه دهه پنجم انقلاب" برگزار شد به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف اشاره کرد و گفت: برخی این شبهه را مطرح می کنند که اگر در این چهل سال شاه هم بر کشور حکومت می کرد همین مقدار پیشرفت می کردیم در حالی که بسیاری از شخصیت های برجسته دنیا بر پیشرفت های حیرت انگیز جمهوری اسلامی ایران در 40 سال گذشته اذعان دارند.

وی با بیان اینکه وقوع انقلاب اسلامی دنیا را از حالت دو قطبی شوروی و آمریکا خارج کرد، افزود: انقلاب اسلامی ایران قطب سومی را با عنوان اسلام ناب به میدان آورد و در طی چهار دهه گذشته نشان داد که می توان زیر بار سلطه نبود و حیاتی مستقل و مقتدر داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در پایان به توصیه رهبر انقلاب پیرامون مسئله اقتصاد اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر کشور ما درگیر یک جنگ بزرگ اقتصادی است که رهبر معظم انقلاب از سال‌های گذشته نسخه هایی کارآمد از جمله اقتصاد مقاومتی را برای پیروزی در این جنگ ارائه کرده اند با این حال وضعیت خوبی در این عرصه نداریم چراکه اتاق فکر دشمن در این جنگ اقتصادی در وزارت خزانه داری آمریکا شکل گرفته است و متأسفانه بسیاری از مسئولین ما در خواب غفلت به سر می برند؛ ما باید با تقویت بنیان های اقتصاد و با نگاه به ظرفیت های درونی، وضع نابسامان اقتصاد کشور را سامان دهیم.