8اسفنددیدار و بازدید از خوابگاه دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ها مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) شب چهارشنبه ۷ اسفندماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، حجت الاسلام یوسفی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشکده ها و آقای دکترثقفی معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از خواهران دانشجو و دانشجویان متاهل درخوابگاه شهیدرهنمون برگزار گردید.
🔸حجت الاسلام والمسلمین صمدی در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت بزرگ بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین فرارسیدن سالروز میلاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)  با بیان اینکه " آرامش" یکی از سه نیاز اصلی انسان است، افزود: در کنار آرامش، آسایش نیز قرار دارد و در محیط خانواده تأمین آسایش بر عهده مرد و ایجاد آرامش که به اعتقاد من مهمترین نیاز انسان است، با زن و مادر است؛ برهمین اساس تأمین آرامش در خانواده باید به عنوان نقش اصلی و اولویت اول یک زن قرار بگیرد و اگر زنی شاغل است باید شغل خود را اولویت دوم و نقش های ثانویه خود قرار دهد.
🔸مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با اشاره به جایگاه والای زن در دین اسلام گفت: خداوند در دو زمان برای فهماندن جایگاه و ارزش والای زن به انسان ها اقدام کرده است؛ یک مرتبه در ماجرای تولد حضرت مریم(س) که مادر ایشان از خداوند خواسته بود تا فرزند پسری به او عطا کند تا او را خادم بیت المقدس قرار دهد، اما خداوند به او فرزندی دختر عطا کرد و فرمود که این فرزند برای تو بهتر است و بعد می بینیم که از دامن همین دختر یعنی حضرت مریم، عیسی مسیح  متولد و به رسالت برگزیده می شود.
دومین مرتبه در عصر اعراب جاهلیت بود که مردان عرب دختران خود را زنده به گور می کردند و برای دختران هیچ گونه ارزشی قائل نبودند اما با ولادت حضرت زهرا(س) و برخورد متفاوت پیامبر اکرم(ص) همگان دیدند که وجود با برکت این بانوی مطهره چه استمرار عظیمی به خاندان نبوت و امامت داد و حضرت زهرا (س) مصداق سوره کوثر گردید.
علاوه برسخنرانی، نشست دوستانه ای نیز بادانشجویان متاهل برای شنیدن سخنانشان برگزار شد.
درپایان حجت السلام و المسلمین صمدی از خوابگاه شهید رهنمون بازدید به عمل آورده و مجددا نشستی در اتاق بسیج دانشجویی با مسئول بسیج دانشگاه وسایر بسیجیان داشتند.