8اسفندلزوم حضور قدرتمند بانوان انقلابی در عرصه گفتمان‌سازی/ مهم‌ترین نقش زن در خانواده تأمین آرامش است

حجت الاسلام والمسلمین صمدی با بیان اینکه  " آرامش "  یکی از سه نیاز اصلی انسان است، گفت: ایجاد آرامش که به اعتقاد من مهمترین نیاز انسان است، با زن و مادر است. برهمین اساس تأمین آرامش در خانواده باید به عنوان نقش اصلی و اولویت یک زن قرار بگیرد و اگر زنی شاغل است باید شغل خود را اولویت و نقش های ثانویه خود قرار دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم ( عج ) ، مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) پیش از ظهر امروز ( سه شنبه 7 اسفندماه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، حجت الاسلام ذبیحی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بیمارستان علوم پزشکی بقیه الله، حجت الاسلام سلامی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بیمارستان نجمیه، دکتر صمدی‌نیا رئیس بیمارستان بقیه الله و جمعی از کارکنان و پرسنل دانشگاه و بیمارستان بقیه الله  الاعظم  (عج) در سالن همایش بیمارستان بقیه الله (عج) برگزار شد.
🔸حجت الاسلام والمسلمین صمدی در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت بزرگ بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین فرارسیدن سالروز میلاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) اظهار داشت: شخصیت حضرت زهرا(س) باید به عنوان یک اسوه و الگو برای شما بانوان قرار بگیرد.

🔸وی با اشاره به جایگاه والای زن در دین اسلام گفت: خداوند در دو زمان برای فهماندن جایگاه و ارزش والای زن به انسان ها اقدام کرده است؛ یک مرتبه در ماجرای تولد حضرت مریم(س) که مادر ایشان از خداوند خواست تا فرزند پسری به او عطا کند تا او را خادم بیت المقدس قرار دهد، اما خداوند به او فرزندی دختر عطا کرد و فرمود که این فرزند برای تو بهتر است و بعد می بینیم که از دامن همین دختر یعنی حضرت مریم، عیسی مسیح به رسالت برگزیده می شود.

🔸مسئول نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم ( عج ) ادامه داد: دومین مرتبه در عصر اعراب جاهلیت بود که مردان عرب دختران خود را زنده به گور می کردند با این تصور خام که تنها پسران می توانند اسم و رسم اجداد خود را استمرار دهند، اما با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و برخورد متفاوت پیامبر اکرم(ص) همگان دیدند که وجود با برکت این بانوی مطهره چه استمرار عظیمی به خاندان نبوت و امامت داد.

🔸حجت الاسلام والمسلمین صمدی با بیان اینکه " آرامش" یکی از سه نیاز اصلی انسان است، افزود: در کنار آرامش، آسایش نیز قرار دارد و در محیط خانواده تأمین آسایش بر عهده مرد و ایجاد آرامش که به اعتقاد من مهمترین نیاز انسان است، با زن و مادر است؛ برهمین اساس تأمین آرامش در خانواده باید به عنوان نقش اصلی و اولویت یک زن قرار بگیرد و اگر زنی شاغل است باید شغل خود را در اولویت های بعدی و نقش های ثانویه خود قرار دهد.
🔹در ادامه این مراسم دکتر نیلوفر مقدم عضو هیئت علمی دانشکده حضرت زینب(س) به استفاده ابزاری از زن در جوامع غربی اشاره کرد و گفت: دیدگاه غرب به جایگاه زن را می توانیم یک دیدگاه کالایی نام ببریم و این در تمام ابعاد جامعه غربی نمایان است، به گونه ای که در این جوامع، به جای شخصیت اجتماعی و اثرگذاری مطلوب فرد در جام ع ه، اندام یک زن به او ارزش می دهد.

🔹وی با بیان اینکه دو الگو و دیدگاه کلی برای جایگاه زن وجود دارد، تشریح کرد: اولین دیدگاه، الگوی مدرن است که خانواده گریزی را به دنبال دارد؛ معمولا دنبال کردن چنین الگویی منجربه مجرد زیستی و مرجوح شماری خانواده به این معنی که خانواده در اولویت های دوم و سوم زن قرار می گیرد، می شود که متأسفانه جامعه امروز ما بیشتر با این مسئله مواجه است.

🔹مقدم تصریح کرد: سپردن کودکان به مهدهای کودک در سنین پایین که اوج زمان وابستگی عاطفی کودک است یکی از موارد " مرجوح شماری خانواده است " که می تواند تبعات شخصیتی فراوانی را برای کودک در آینده به دنبال داشته باشد.

🔹عضو هیئت علمی دانشکده حضرت زینب(س ) ادامه داد: اما الگو و دیدگاه دوم، الگوی اسلامی است که بر خانواده گرایی در عین حضور اجتماعی مسئولانه تأکید دارد؛ دنبال کردن این الگو قطعا می تواند موجب تعالی و تحکیم خانواده و همچنین جامعه سازی و تمدن سازی شود.

🔹وی در پایان با تأکید بر لزوم پرداختن بانوان انقلابی به عرصه گفتمان سازی، افزود: امروز بانوان انقلابی ما باید با ادبیات ویژه ای به گفتمان سازی بپردازند و در این راه از ابزارهای مختلفی بخصوص فضای مجازی نهایت استفاده را ببرند و اجازه ندهند که افرادی همچون مسیح علینژاد با سواستفاده از عدم حضور انقلابیون در عرصه های گفتمان سازی، به کار ضد ارزشی و گفتمان سازی شکست خورده غربی بپردازند.

🔹بر اساس این گزارش، در پایان مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) از چندتن از کارکنان برتر دانشگاه و بیمارستان بقیه الله الاعظم ( عج ) تقدیر شد.