30بهمنمرکز فرهنگی خانواده از واحد های نمونه دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست صمیمی معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با کارکنان مرکز فرهنگی خانواده  دانشگاه برگزار گردید.

دکتر  ابوالفضل خوشی در ابتدای این جلسه با ابراز رضایت از عملکرد  مرکز فرهنگی خانواده گفت : مرکز فرهنگی خانواده دانشگاه مجموعه ای منسجم است .

وی خانواده را بعنوان  اولین نهاد از نهاد های اجتماعی نام برد و کار برای این نهاد را مقدس  دانست .

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با اشاره به این مطلب که 60درصد از شخصیت افراد در وراثت و خانواده شکل می گیرد و 40 درصد آن در جامعه، بر اهمیت خانواده تاکید نمود و افزود شما در مرکز فرهنگی خانواده علاوه بر خدمت به نسل کنونی به مادران و پدران آینده نیز خدمت می کنید و در تربیت و شکل گیری شخصیت آنها نقش دارید.

این دانشیار دانشگاه افزود در مسیر خدمت به خانواده ها دو آفت مدام مارا تهدید می کند که باید از آنها دورباشیم ، عامل اول افکار منفیِ تضعیف کننده انرژی مجموعه  و عامل دوم غرور است که باعث می شود تلاش مضاعفی صورت نگیرد .

وی افزود  افکار عمومی دانشگاه مجموعه ی فرهنگی خانواده را پذیرفته است و این مجموعه یکی از واحد ها ی نمونه دانشگاه است. با این وجود عوامل مختلفی مانند محدودیت های زمانی به شما اجازه اجرای همه ی خواسته ها را نمی دهد و برای جبران این مشکل باید با روحیه ی جهادی کار کرد ، در جبهه آن چیزی که کار را جلو می بُرد خلوص نیت و کار جهادی بود ، افراد خود را وقف کار می کردند ، بهتر است قسمتی از کار را به روح شهدای بزرگوار و امام عصر (عج) هدیه کنیم ، این باعث برکت کار و زندگی ما خواهد بود.

استاد گروه معارف دانشگاه بقیه الله (عج) ادامه داد: انسان باهوش کسی است که خودش را در کارهای خیر شریک کند و از کوچکترین فرصت ها نهایت استفاده را ببرد کار شما کار بسیار مهمی است باید مانند پیغمبر اسلام (ص)که طبیب دوّار بودند به

سمت مخاطبان بروید و برایشان زمان بگذارید برای مثال روی  برنامه هایی که می توان در خانه های سازمانی کارکنان اجرا نمود تمرکز کنید و به فکر برنامه های قوی فرهنگی برای خانواده های کارکنان باشید.

همچنین برنامه های پیشنهادی سال 1398 این مرکز معرفی گردید جشنواره فرزندان موفق ، جشن تکلیف ، جشن تکریم دختران فاطمی ،برگزاری کارگاه مهارت زندگی ، اردوهای خانوادگی ، راه اندازی دالقرآن کریم خانواده ها ، مراکز مشاوره شمیم در رده ها  و تقویت برنامه فرهنگ یاران زینبی  از مهمترین برنامه های سال 1398 این مرکز می باشند.

مرکز فرهنگی خانواده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به همت نیروهای متعهد خود در سال 1397 موفق به کسب افتخاراتی گردید که برخی از آنها عبارتند از :

کسب مقام اول حفظ قرآن کریم در مسابقات سراسری خانواده های سپاه

کسب رتبه 4 در بین 64 رده شرکت کننده در مسابقات شمیم ورزشی استان زنجان

کسب نمره عالی در گزارش اشراف 6 ماهه اول سال 1397

کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز در مسابقات ورزشی شمیم خانواده های سپاه در استان خوزستان

در پایان این نشست صمیمی  با اهدای لوح از کارکنان مرکز فرهنگی خانواده تقدیر بعمل آمد .