23بهمننشست صمیمی حجه الاسلام و المسلمین صمدی و مسئولین دانشکده پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از ساختمان پیامبر اعظم (ص) مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) حجه الاسلام و المسلمین صمدی در نشستی صمیمی با مسئولین دانشکده پزشکی دیدار نمود.
در این دیدار دکتر رئیس زاده رئیس دانشکده پزشکی ضمن تسلیت ایام فاطمیه به تشریح وضعیت دانشکده پزشکی و پتانسیل وظرفیت هاوچشم اندازآن پرداخت.در ادامه حجه الاسلام صمدی با بیان حدیثی ازپیامبر اعظم(ص) در باب اهمیت جایگاه استاد وقرار گرفتن علم انتشار یافته وی در نامه اعمالش مسائلی مطرح نمود.
وی بر اولویت تربیت بر تعلیم در آموزه های دینی تاکید نمود و خواستار ارتقای معنوی و اخلاقی کارکنان و دانشجویان در دانشگاه شد. اقدام به تشکیل کارگروه مشترک حوزه نمایندگی و اساتید دانشکده پزشکی در راستای  ارتقای کمی و کیفی دوره های عقیدتی هیات علمی ، کارکنان ،دستیاران و دانشجویان از دستاورد های این دیدار بود.