23بهمنتیم فوتسال بقیه الله قهرمان ششمین دوره مسابقات دانشجویان علوم پزشکی

خلاصه متن : تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله قهرمان ششمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

دیدار نهایی ششمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشورگرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب امروز بین دوتیم فوتسال بقیه الله و سمنان برگزار شد که در نهایت در پایان بازی تیم بقیه الله با حساب دو بر یک از سد تیم سمنان گذشت و برای دومین بار متوالی قهرمان این دوره از رقابت ها شد.

همچنین در دیدار ده بندی که ساعت ۱۰ صبح امروز در سالن شماره یک مجتمع دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق شد با حساب دو بر یک از سد تیم فوتسال ایران عبور کند و عنوان سومین این مسابقات را از آن خود کند.

بدین ترتیب تیم بقیه الله قهرمان این دوره از مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد و به ترتیب تیم های فوتسال سمنان و اردبیل توانستند مقام های دوم تا سوم را کسب کنند و تیم فوتسال ایران به عنوان چهارمی رقابتها بسنده کرد.

این دوره از مسابقات فوتسال  در قالب ۱۴ گروه در حال برگزاری است که با توجه به حضور ۵۶ تیم از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در ششمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در هر گروه ۴ تیم حضور قرار گرفتند.

دور مقدماتی یا گروهی  این دوره از رقابت‌ها‏، طی روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ بهمن‌ماه برگزار شد و در گروه مقدماتی در مجموع ۸۴ بازی انجام شد. در مجموع کل مسابقات این دوره، ۱۱۶ بازی شامل مراحل مقدماتی، یک شانزدهم نهایی، یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی و دیدارهای رده‌بندی و فینال  برگزار شد.

این دوره از مسابقات که به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال برگزاری است، همانند سال گذشته در سه سالن ورزشی برگزار خواهد شد.  سالن ورزشی مجتمع فرهنگی - تفریحی خزرآباد ساری و نیز دو سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران واقع در مجتمع پیامبر اعظم(ص) خزرآباد ساری محل برگزاری این دوره از مسابقات بود و خوشبختانه تمامی این سالن‌ها به لحاظ بعد مسافت تقریبا در یک منطقه واقع شده بود و دسترسی شرکت‌کنندگان و ورزشکاران به این سالن‌ها به خوبی فراهم بود