23بهمنبیمارستان دندانپزشکی شهید شکری میزبان فرشته ها

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه از بیمارستان شهید شکری صبح امروز کودکانی از بهزیستی ، جمعیت امام علی (ع) ، موسسه خیریه حامیان فرزندان مهر ، شیرخوارگاه و کودکان کار میهمان دندانپزشکان بیمارستان شهید شکری بودند ، در این حرکت خیر که به همت جمعی از پزشکان و دستیاران و پرسنل بیمارستان شهید شکری انجام شد بیش از 170 کودک بی بضاعت از مجموعه های مختلف بصورت رایگان تحت درمان دندانپزشکی قرار گرفتند ، گفتنی است  بخش زیادی از هزینه تجهیزات درمانی نیز توسط پرسنل این بیمارستان تامین شده است .
همچنین در کنار کار درمانی برنامه های متنوع فرهنگی و سرگرمی برای کودکان دعوت شده به بیمارستان شهید شکری پیش بینی شده بود که همگی بصورت داوطلبانه و رایگان  اجرا گردید.
به گفته مهندس رفیعی مدیر بیمارستان شهید شکری مرکز دندانپزشکی امام (ره) و بیمارستان شهید شکری در قالب استراتژی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مبنی بر محرومیت زدایی  با تعامل با سازمان بهزیستی و خانه های کودکان کار اقدام به ارائه خدمات دندانپزشکی برای بیش از هزار کودک  زیر 14 سال در یکسال گذشته نموده است ، در این طرح علاوه بر کار درمانی به کودکان آموزش بهداشت دهان و دندان داده می شود .
با توجه به اینکه این کار جهادی سالهاست در مجموعه کلینیک دندانپزشکی امام (ره) و در ادامه در بیمارستان دندانپزشکی شهید شکری در حال اجرا است و علاوه بر پزشکان ،دستیاران و پرسنل این مجموعه مسئولین دانشگاه نیز حامی این نوع تلاش ها هستند، معاونت روابط عمومی و تبلیغات  دانشگاه در 40 سالگی انقلاب اسلامی با همکاری روابط عمومی سپاه اقدام به معرفی بخشی از این کار جهادی از طریق رسانه ملی نمود تا این فکر و سنت حسنه در جامعه ترویج یابد. گزارش این حرکت جهادی امشب و یکشنبه از رسانه ملی پخش خواهد گردید.