30ديمعارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بیمارستان شهید شکری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)  صبح امروز و طی مراسمی حجت الاسلام  والمسلمین روشنعلی بعنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بیمارستان شهید شکری  معرفی گردید .

در ابتدای این مراسم مهندس رفیعی رئیس بیمارستان شهید شکری ایراد سخنرانی کرد وی گفت  داندانپزشکی جایگاه بسیار مهمی در حوزه درمان دارد و تنها عضوی که خداوند متعال دوبار به انسان هدیه می کند دندان است ،داندانپزشکی جز و معدود موارد درمانی است که حوزه پیشگیری در آن  مشهود است و حرف اول را می زند،

رفیعی افزود 58درصد از مسئولیت  بخش دندانپزشکی  در نیرو های مسلح به سپاه محول گردیده است ،و چشم انداز ما در ده سال  آینده رسیدن به جایگاه  برترین مرکز تخصصی در منطقه با بهره گیری از تجهیزات و پزشکان مجرب است.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام  والمسلمین صمدی مسئول  دفتر نمایندگی  ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  عج با اشاره به نزدیک شدن ایام الله دهه فجرو گرامی داشت شهدای انقلاب وشاخصه های توسعه انسانی در بحث بهداشت و سلامت گفت ما در قبل از انقلاب  و اوایل انقلاب وضع نامناسبی داشتیم و مردم برای درمان خویش با پزشکان خارجی ناکارآمد وتجهیزات بسیار نامناسب مواجه بودند ،  ولی بحمد الله الان در بحث پزشکی و تجهیزات در شرایط خیلی مطلوبی قرار داریم وی در پایان گفت وظیفه ما ایجاد توسعه فرهنگ دینی در کنار خدمات درمانی به مردم می باشد که  امید داریم با تلاش وانگیزه بالای پرسنل و یاری خداوند متعال   به این مهم دست خواهیم یافت .