29ديتحول همه جانبه با مدیریت جهادی

حوزه نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ، تحول همه جانبه با مدیریت جهادی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  بقیه الله (عج)  جلسه هم اندیشی کارکنان حوزه نمایندگی با موضوع چهل سالگی انقلاب اسلامی  افتخار به گذشته ، امید به آینده  در مرکز تداوم حوزه نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه برگزار گردید .
حجه الاسلام و المسلمین صمدی مسئول دفتر  نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی  بقیه الله (عج) در ابتدای این مراسم با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) با اشاره به حدیث کساء و جایگاه برجسته دختر گرامی پیامبر اسلام (ص) بر تلاش همکاران حوزه نمایندگی بر تبیین دستاورد های انقلاب اسلامی در آستانه 40 سالگی پیروزی انقلاب تاکید نمود .
مسئول دفتر  نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با اشاره به لزوم کار جهادی و تقویت نیروهای نمایندگی در ابعاد مختلف تحول همه جانبه حوزه نمایندگی با مدیریت جهادی را از اولویت های کاری این مجموعه در سال 1398 بیان نمود.
مراسم با مداحی آقای ثمری و سخنرانی انگیزشی دکتر خوشی معاون هماهنگ کننده نمایندگی ادامه یافت و در پایان اعضای حاضر با تکنیک بارش افکار به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود در خصوص برنامه های مرتبط با حوزه نمایندگی پرداختند .