25ديکسب رتبه اول در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ دو

خلاصه متن : دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) موفق به اخذ رتبه برتر در بین دانشگاههای همتراز علوم پزشکی کشور (تیپ 2) در بیست و چهارمین جشنواره علوم پزشکی کشور (رازی) شد.

بیست و چهارمین جشنواره علوم پزشکی کشور (رازی) که به معرفی و تقدیر از برگزیدگان و منتخبین که شامل محققان، محققان جوان و دانشجو و صاحبان پژوهش‌های برتر و برگزیدگان حقوقی از میان مؤسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، نشریات علوم پزشکی، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین مؤسسات غیردولتی حامی پژوهش می باشد با حضور معاون اول رئیس جمهور و سرپرست وزارت بهداشت و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت و جمعی از نخبگان پژوهش کشور در سالن امام جواد وزارت بهداشت برگزار گردید. در این مراسم دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) موفق به اخذ رتبه برتر در بین دانشگاههای همتراز علوم پزشکی کشور (تیپ 2) گردیده که این افتخار برگی زرین در افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد.