27آذردانشگاه بقیه الله برمبنای الگوی جهانی عمل می کند
  • منبع خبر : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هشتمین جشنواره باقرالعلوم (ع)  صبح امروز در سالن همایش‌های صدرا برگزار شد،
در این جشنواره که به همت معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه برگزار شد  سامانه هوشمند پژوهشی دانشگاه معرفی و رونمایی گردید
گفتنی است این سامانه در جهت یکپارچه سازی و توسعه سیستم های نرم افزاری جامع با رویکرد چابکسازی فعالیت های تحقیقاتی ،مکانیزاسیون فرآیند ها ، شبکه سازی پژوهشگران ، هوشمندی و بهره وری منابع تحقیقاتی دانشگاه در سال های 1396 و 1397 انجام شده است.
هشتمین جشنواره باقرالعلوم (ع) با سخنرانی دکتر علیشیری معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه ، دکتر عبدالهی معاون بهداشت و درمان سپاه، دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت ، دریادار فدوی معاون هماهنگ کننده سپاه و حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه ، حجه الاسلام والمسلمین صمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و جمعی از اساتید هیئت علمی و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ادامه یافت.

طراحی و ساخت دستگاه اکسیژن ساز، دستگاه فریم اصلاح ناهنجاری، ژل اوزولیو، واکسن آنفولانزای انسانی،کیت های تشخیص مولکولی و عوامل عفونی ویروس از دستاورد های اخیر معاونت تحقیقات و فن آوری  دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) می باشد

سردار «احمد عبداللهی» در این همایش اظهار کرد: در دنیا ۶۸ مجله طب نظامی منتشر می‌شود که ۵۲ درصد آن برای آمریکاست و انگلیس و چین و ایران، در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دارای ۴ مجله طب نظامی است و ما توانسته‌ایم قدم‌های خوبی را در این زمینه برداریم.

معاون بهداشت و درمان سپاه ادامه داد: مسائل ذهنی، روحی و روانی، موضوع اول طب نظامی هستند و مسائل جسمانی، در ردیف ششم این اولویت‌بندی قرار می‌گیرد.

سردار عبداللهی همچنین گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) پشتوانه علمی، آموزشی و الگو‌های خدمات پیشرفته سلامت را برای تصمیم‌گیرندگان جهت بهبود اوضاع سلامت در کشور فراهم می‌کند.
وی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) در حوزه تحقیقات و پژوهش، دقیقا بر مبنای الگوی جهانی عمل می‌کند.