آخرین اخبار امور آموزش

30مرداداطلاعیه مرکز آزمون ها; کنکور سراسری
  • 20198

اطلاعیه نحوه گزینش کنکور سال 99 از میان داوطلبین

پرسش های متداول داوطلبان ورود به دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) در آزمون سراسری سال 1399سازمان سنجش

ـ آیا پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) نیازمند ثبت نام جداگانه است؟ آیا نیازی به تکمیل فرم پیش ثبت نام در سایت دانشگاه (بجز ثبت نام کنکور در سایت سازمان سنجش) وجود دارد؟

خیر- پذیرش در این دانشگاه همانند سایر دانشگاههای دولتی و روزانه بوده و داوطلبان می بایست هنگام انتخاب رشته، کد رشته-محل های دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) را از دفترچه راهنمای انتخاب رشته، انتخاب نمایند. لذا هیچگونه فرم پیش ثبت نام یا گزینه و تیک علاقمندی موقع ثبت نام در سایت سازمان سنجش یا سایت دانشگاه در این رابطه وجود ندارد.

ـ رشته هایی که از آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارند، کدامند؟

این دانشگاه در رشته های پزشکی، داروسازی، پرستاری، مهندسی بهداشت محیط و کاردانی فوریت های پزشکی پذیرش دانشجو خواهد داشت که ظرفیت هر رشته، متعاقبا در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر خواهد شد.

ـ  آیا دانشگاه بقیه ا...(عج) در کنکور 99، پذیرش دانشجوی خانم هم دارد؟

بله. این دانشگاه در دو رشته پزشکی و پرستاری، در آزمون سراسری سال 99 پذیرش دانشجوی خانم خواهد داشت.

ـ داوطلبان ورود به دانشگاه بقیه ا...(عج) چه شرایطی را باید دارا باشند؟

شرایط و ضوابط دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) در دفترچه راهنمای سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد. لیکن به اطلاع داوطلبان محترم این دانشگاه می رساند کلیه پذیرفته شدگان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) از ابتدای ورود بصورت بورسیه به استخدام رسمی سپاه پاسداران درآمده و پس از فارغ التحصیلی نیز در مراکز درمانی مورد نیاز، مشغول به کار خواهند شد.

ضمنا زمان فراخوان مصاحبه و گزینش داوطلبان نیز، بعد از اعلام نتایج اولیه ی آزمون سراسری (در تابستان99) ، از طریق سایت سازمان سنجش و سایت این دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد که پذیرفته شدگان نهایی، از میان واجدین شرایط در مصاحبه و گزینش خواهند بود.

_ حداقل رتبه یا تراز علمی برای ورود به این دانشگاه باید چقدر باشد؟

باتوجه به وضعیت پذیرفته شدگان سالهای قبل، حداقل تراز علمی (نمره کل) برای رشته های پزشکی و داروسازی حداقل 9500 و برای رشته های کارشناسی حداقل 8000 و برای رشته های کاردانی نیز دارندگان نمره علمی حداقل 7000 شانس قبولی خواهند داشت و تاکید میگردد این اعداد حدودی می باشند و هر سال به تناسب سطح علمی داوطلبین و تعداد متقاضیان ممکن است تغییراتی داشته باشد.

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

87555618-021   ***  87555131-021

جهت آشنایی بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) می توانید به کانال آپارات دانشگاه مراجعه نمایید   https://www.aparat.com/prbmsu

- تذکر مهم 1 : از اینجا می توانید فایل ضوابط و شرایط معاینات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) را دانلود نمایید و در ادامه نیز می توانید جدول و شرایط پذیرش عمومی دانشگاه را مشاهده فرمایید.

- تذکر مهم 2 : پذیرش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به صورت متمرکز می باشد. شماره و اولویت انتخاب این دانشگاه نیز در میان انتخاب های داوطلبین اهمیت دارد به صورتی که اگر داوطلبی در میان رشته های انتخابی، رشته ای مربوط به دانشگاه دیگری را در اولویت بالاتر نسبت به انتخاب این دانشگاه انتخاب کرده باشد و در آن رشته قبول گردد، قبولی در این دانشگاه ملغی خواهد بود.

تذکر مهم 3: این دانشگاه در اعلام اسامی داوطلبین برای مصاحبه (پس از اعلام نتایج اولیه کنکور در تابستان) هیچ گونه دخالتی ندارد و اسامی افراد از طرف سازمان سنجش به این دانشگاه اعلام می گردد و پس از سیر مراحل مصاحبه و گزینش، اسامی افراد قبول شده از طرف این دانشگاه به سازمان سنجش جهت قبولی اعلام می گردد.

آرشیــو